Visserijweekend 2015 tekst

Beste visvrienden,

Dit jaar organiseren we voor de 12e keer het puntervisweekend en wel op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei. We hebben een vergunning voor het vissen met hoekwant voor de vrijdag en zaterdag.

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per punter. Ook dit jaar gaan we weer pootaal uitzetten.

Het programma is als volgt:

Vrijdagmiddag/avond 22 mei:

18.00 uur                         :   Inschrijving en uitgifte van de vergunningen (koffie)

18.15 uur                         :   Palaver en azen van de hoekwant

20.00 uur                         :   Vertrek uit de haven (zeilen/roeien/bomen). Niet eerder vertrekken!

22.00/23.00 uur          :   Terug in de haven (drankje in de afslag)

23.30 uur                         :   Sluiting visafslag

Zaterdag 23 mei:

10.00 uur                        : Terug in de haven, wegen van de vangst en aansluitend prijsuitreiking.

10.30 uur                        : Schoonmaken van de vangst

v.a. 13.00 uur                : Roken van de paling, poon en makreel.

v.a. 14.30 uur                 : Veilen van de gerookte poon middels de klok voor publiek

Rond 17.00 uur             : Einde voor het publiek

We stellen het op prijs wanneer je als lid van de vereniging je ook opgeeft voor één van de onderstaande activiteiten. Wanneer je wel wilt helpen maar je hebt geen voorkeur, vermeld dit dan even op het inschrijfformulier. Als we weten hoeveel vrijwilligers we hebben, dan maken we een rooster. We zoeken mensen die willen helpen bij:

• Opbouwen donderdagavond
  • Boodschappen doen
  • Bardienst vrijdagavond
  • Eieren bakken
  • Soep maken
  • Schoonmaken vis
  • Bardienst zaterdag
  • Helpen bij rookwedstrijd
  • Opruimen op 25 mei

Ook dit jaar wordt het open kampioenschap paling roken van Elburg gehouden. Als je hieraan wilt meedoen, geef je dan op bij Bertus Holstege (tel. 06-20709871) Hiervoor is deelname gratis.

I.v.m. de vele aanvragen en het beperkte aantal vergunningen, verzoeken wij jullie met klem om onderstaand formulier vóór vrijdag 15 mei terug te sturen.

Niet teruggestuurd, betekent: GEEN DEELNAME!

Wil je, wanneer je de contributie nog niet hebt voldaan, dit overmaken op rekeningnummer 1268.71.337.

“”””””””””””””””””””””””””””””””””””

INSCHRIJFFORMULIER

Ja, ik doe mee met de puntervisserij 2015

Naam                             : ………………………………….